Gör

Vad jag sysslar med nu

  • WaldenLabs.com, ett online magasin om resiliens och lokal, småskalig produktion av mat, vatten, energi, m.m. Inriktad på den nordamerikanska marknaden och hem för The Self-Reliance Catalog. Över 35,000 personer får vårt nyhetsbrev.
  • SJÖBERG, min inofficiella digitala marknadsföringsbyrå sedan 2007. Till skillnad från konstnärer som målar med färg så målar jag med ord och bilder, men resultatet är detsamma. Känslor. För att få någon att agera måste dom först känna. Några mästare jag lärt från inkluderar David Ogilvy, Claude Hopkins, Eugene Schwartz, och John Caples.
  • Bygger upp en resilient gård på 1.4 hektar i höga kusten-området, baserad på permakulturens principer. Jag köpte den 2014, och än så länge har jag etablerat 130 kvadratmeter grönsaksland, återintroducerat hönor till gården, skaffat nordiska bin, och börjar få ordning på ladugården. Nästa steg är att plantera en hel drös med olika träd, vindskydd, m.m.
  • Projekt Moberg, ett idéellt projekt där jag digitaliserar gamla svenska böcker om allmogens historia och liv genom tiderna. Projektet har fått sitt namn till minne av Vilhelm Moberg, Sveriges största författare och samhällskritiker genom tiderna. Projekt Moberg har som mål att föra vidare hans livslånga kampanj mot alla totalitära krafter, och för individens frihet.
  • Hjälper till med Radio Mises podden, Ludwig von Mises Institutet i Sverige’s podcast om österrikisk ekonomi och frihet. Mitt sätt att sprida ekonomisk och moralisk sanning i mitt hemland.

Vad jag sponsrar

Vad jag kan göra för dig

  • Svara på dina frågor om decentralisering, resiliens, självhushåll och personlig frihet. Gratis.
  • Visa dig hur du kan få fler besökare till din webbsida och sälja mer och oftare.