Gör

Vad jag sysslar med nu

  • Nolaskogsbyrån: min webbyrå / reklambyrå / digitalbyrå sedan 2007. Till skillnad från konstnärer som målar med färg så målar jag med ord, bilder och kod, men resultatet är detsamma. Känslor. För att få någon att agera måste de först känna. Några mästare jag lärt från inkluderar David Ogilvy, Claude Hopkins, Eugene Schwartz, och John Caples.
  • Allmogens: Ett frihetligt folkbildningsprojekt om svensk historia och nordisk kultur där vi bär med oss insikten att vissa saker faktiskt var bättre förr.
  • WordPress: Jag är involverad i att förbättra Open Source-projekt som WordPress och WooCommerce och har bidragit till att tillägg såsom LiteSpeed Cache, Really Simple SSL, WPScan, BBQ Block Bad Queries, WPS Hide Login, Widget Logic, WooCommerce, Klarna Checkout for WooCommerce, WooCommerce Stripe Payment Gateway, m.m. nu finns tillgängliga på svenska.
  • Integritet: Med ett hjärta som klappar för säkerhet och integritet bidrar jag även aktivt till att underhålla de svenska versionerna av Signal och Telegram, appar för krypterad kommunikation, och Tor Projects Tor Browser som säkrar din anonymitet online och skyddar mot spårning och övervakning.
  • Gården: Bygger upp en resilient gård på 1.4 hektar i höga kusten-området, baserad på permakulturens principer. Jag köpte den 2014, och än så länge har jag etablerat 130 kvadratmeter grönsaksland, återintroducerat hönor till gården, skaffat nordiska bin, och börjar få ordning på ladugården.

Vad jag kan göra för dig

  • Hjälpa dig med WordPress, E-handeln med WooCommerce, E-learning med Learndash LMS, Discourse-forum, marknadsföring på webben och i print, grafisk design, foto, video och mer. Hör av dig och berätta mer om ditt projekt!
  • Svara på dina frågor om decentralisering, resiliens, krisberedskap, självhushållning, personlig frihet och meningen med livet. Gratis.
Skriv upp dig på nyhetsbrevet så får du ett mail varje söndag med veckans artiklar
Holler Box